Djedefre

Woensdag 28 mei 2014: thuis

Ik zit samen met mijn vrouw op de bank naar het programma “Hotter than my daughter” te kijken. Omstreeks 21.25 uur voel ik iets in mijn rechter oor. Het voelt alsof iemand met een wattenstaafje vanuit mijn gehoorgang naar beneden gaat over mijn oorlel. Ik wrijf met mijn hand over mijn oor. Het helpt niet. Nogmaals wrijven. Helpt weer niet. Ineens merk ik dat er iemand naast mij staat die om aandacht vraagt. Ik vraag: Wie ben jij? Geen gehoor. Nogmaals: Wie ben jij? Weer geen gehoor. Voor de derde maal: Wie ben jij en wat kom je doen?

Vergeef mij

Ineens hoor ik: Vergeef mij, vergeef mij. Ik vraag: Waarom? De entiteit vertelt mij dat hij de echtgenoot was van één van de vrouwen die op de TV waren. Hij was alcoholist. Hij heeft spijt en vraagt vergiffenis. Ik vertel hem dat de vrouw daarvoor op de TV gezegd had dat ze hem vergeven heeft voor alles wat hij gedaan heeft. Hij is blij en dankbaar. “Zichtbaar” opgelucht. Ik vraag hem om met mijn begeleiders mee te gaan naar het Licht. Ik zie hem tussen hen weggaan.