Djedefre

Energetische huisreiniging

Energetische huisreiniging

Je eigen huis is een plek waar jij je veilig en thuis hoort te voelen. Soms gebeurt het dat je iets in je huis ervaart dat niet prettig aan voelt of dat je een onverklaarbare aanwezigheid in je huis voelt. Meestal merk je dit als je klachten hebt, zoals vermoeidheid, onrustig slapen, weinig energie hebben, depressieve gevoelens of onrust. Deze klachten kunnen ontstaan door negatieve ervaringen in huis, zoals ruzie, echtscheiding of het overlijden van een dierbare. De negatieve energie kan blijven hangen en soms zwaar aanvoelen.

Het kan ook gaan om entiteiten die in je huis aanwezig zijn. Entiteiten zijn overleden personen die nog niet zijn overgegaan, maar om diverse redenen zijn blijven ‘hangen’. Meestal zijn dit personen die plotseling zijn overleden door een ongeval of misdrijf, die nog niet beseffen dat ze overleden zijn. Ook oude historische panden of plaatsen waar in het verleden mensen overleden zijn, denk hierbij aan oorlogen, veldslagen of executieplaatsen, zijn in een aantal gevallen entiteiten.

Onverwerkte emoties kunnen tevens entiteiten aantrekken. De entiteit herkent deze, voelt zich hierdoor aangetrokken en komt zo in de woning/omgeving. Vooral kinderen zijn hier gevoelig voor omdat zij meer open staan dan volwassenen. Op het moment dat kinderen hierover vertellen is het van het grootste belang om ze serieus te nemen! Deze entiteiten zijn meestal niet gevaarlijk, maar kunnen wel energie bij je weghalen. Dat voelt meestal niet fijn.

Hoe gaat een huisreiniging in zijn werk?

Wanneer je de aanwezigheid van een entiteit in je woning vermoedt, neem dan contact met mij op. Ik stem mij af op je huis en laat mij leiden naar de ruimte waar de entiteit aanwezig is. Ik maak contact met de entiteit en probeer het ‘probleem’ van de aanwezigheid van deze entiteit op te lossen. Als dit gebeurt is kan ik de entiteit met behulp van mijn geleidegidsen naar het licht laten gaan. Daarnaast loop ik het huis nog door om eventuele andere entiteiten of energieën weg te halen.
Na de huisreiniging is er meer rust in het huis en de klachten zullen verdwijnen.

Maak een afspraak om je huis te laten reinigen.