Djedefre

Tempel van Isis

Isis tempelIn maart 2010 brachten wij, tijdens een rondreis door Egypte, een bezoek aan de Isis Tempel op het eiland Philae bij de lage Aswandam. Bij het betreden van de tempel werd ik overvallen door een overweldigende energie die mij behoorlijk van mijn stuk bracht. In de tempel heb ik een foto gemaakt van het altaar voor Isis.

Orb

Bij latere bestudering zag ik op de foto een bijzondere orb staan. Een orb is een lichtfenomeen dat zich vaak op foto’s laat zien. Meestal in de vorm van een bol, maar het kan ook andere vormen aannemen.

Tijdens een channeling heb ik gevraagd naar de betekenis van deze speciale orb. Het antwoord was als volgt:

“Het is het hart van de ram dat zich aan u toont. De ram werd geëerd in vroegere tijden. Zij verschijnen tevens op hiërogliefen. De ram wilde zich aan u tonen en u meedelen dat u een innerlijke kracht heeft, die meer kan neerzetten dan u denkt.”

Ik ben de foto een tijd lang kwijt geweest. Ik kon hem ook niet meer terugvinden op de kopie van mijn digitale fotobestand. Bij het maken van mijn visitekaartje kwam ik de tekst van de channeling weer tegen, maar niet de foto. Diezelfde middag lag de foto op mijn bureau en was hij ook weer terug in mijn digitale bestand.
Dit is de reden dat deze foto mijn visitekaartje siert.

Tempel van Isis