Djedefre

Avalon-ELA Energie

Avalon-ELA energieDe krachtige Avalon-ELA energie stamt van oorsprong uit de vier kosmisch belangrijke beschavingen:

In deze beschavingen werd de liefdevolle, magische en helende energie uitgedragen door priesters en hogepriesters. Zij waren degenen die door middel van deze energie mensen konden genezen van allerlei verschillende kwalen.

Helaas is gebleken dat niet iedereen op de juiste wijze met deze energie kon omgaan. Er werd misbruik van gemaakt door personen die de macht wilden bezitten. Het gevolg hiervan was dat de Avalon-ELA energie teruggetrokken werd van de aarde. De Avalon-ELA energie mag nu weer op aarde komen om gebruikt te worden in het helingsproces van de mens.

In veel gevallen zoeken we de oorzaak van onze ziektes, problemen en ongelukkig zijn, buiten onszelf. De sleutel tot genezing zit echter in jezelf. Door je te verbinden met Je Zelf, je eigen ik, je ware identiteit, ben je in staat om jezelf te genezen. Hulpmiddelen, waaronder medicijnen, voedingsupplementen en diëten, kunnen je helpen bij het genezen, maar de ware genezing moet vanuit jezelf komen. Dit gebeurt vaak zonder dat je er zelf weet van hebt.

Hoe werkt Avalon-ELA energie?

Alles bestaat uit energieën en heeft een eigen frequentie. Ziekten en problemen zijn een verstoring in de balans van onze energie. De Avalon-ELA energie raakt de diepere energielagen in de mens aan. Door met deze energie te werken kan de balans worden hersteld.

De prachtige en liefdevolle energie kan ziektes en psychische problemen helen, daar waar andere energieën niet voldoen.

Schroom niet. Maak een afspraak om deze energie te ervaren!